Monday, 24 July 2017

HEBAT

Assalamualaikum..

Lama rasanya tak jenguk blog ni. Dan ini bermakna lama jugak lah aku tak luahkan perasaan aku di diary aku ni. Aku bukan apa. Malas nak type selalu sebab rasa annoying. Annoying dengan perkara yang sama berulang. Hari hari aku kena hadap perangai manusia yang rasa diri hebat melambung ni. Mana tak nya. Can you imagine or pernah tak korang jumpa manusia yang rasa diri hebat when someone nak mintak tolong or perlukan pertolongan dia? Rasa diri dah cukup bagus bila orang mintak tolong. Plus, dengan muka kerek nak mampus kau. Kira nya dia la the best among the best. Giteeewww. Wey ! kemon beb. ALLAH kalau nak balas, sekelip mata jek taw. Kau jangan berlagak rasa diri tu bagus dan hebat. Bila orang ditimpa musihbah mula lah mulut kau celupar keluar benda yang bukan bukan. Aku taknak mencarut or maki hamun kau. Aku cuma nak duduk perhatikan apa yang bakal berlaku dalam hidup kau. Kalau bukan sekarang, maybe tahun tahun akan datang. Plus, dengan cara dan perangai kau yang KURANG AJAR dan BIADAP tu. Hati kau takkan tenang. Trust me. Apa yang kau cakap sebelum sebelum ni pon, aku tak percaya walau sepatah. Kau yang datang cari aku, now kau dengan bangga dan bongkak nya macam aku pulak yang melutut merayu cari kau. H A H A H A. Ni tak kelakar pon lah.


Saturday, 26 November 2016

Silap aku

Assalamualaikum.

Ya silap aku. Silap aku sebab tersalah recommend orang. Silap aku tersalah pilih kawan. Dan sekarang aku mula menyesal. Menyesal sebab apa? Everything. Buat pertama kalinya aku rasa menyesal. Sesal aku sesal yang tak sudah dan tiada guna nya lagi. Memang silap aku pon. Aku ingat kau ok. Tapi semua tu ok hanya untuk sementara. Untuk sebulan dua. Lepas tu semuanya berubah. Kau dah mula tunjuk belang. Semuanya nak ikut telunjuk kau. Sorry to say, aku memang tak boleh hadap dengan orang macam ni. Kalau aku dah benci, apa apa yang berkaitan dengan kau aku benci. Even suara kau pon aku tak nak dengar.