Friday, 6 March 2015

Dugaan bertunang

Assalamualaikum
Kali ni aku nak update entry pasal dugaan bertunang. Typical orang melayu la bila someone tu masuk ke fasa alam pertunangan. "Jangan tunang lama-lama, besar tau dugaan bertunang ni". Pada aku la, terpulang pada seseorang tu nak handle macam mana. Aku pon pernah jugak melalui fasa pertunangan ni. Tipu lah kalau aku cakap dalam tempoh bertunang tak pernah bergaduh. Aku ada jugak bergaduh, bertegang urat. Rasa macam aku jek betul. Tapi dalam hubungan kena ada give and take. Yes, I admit he's very fierce person but sometimes he will become so romantic. Dia memang garang tapi tak pernah sekali dia jentik ataupon angkat tangan pada aku. Kita hanya mampu merancang, ALLAH yang menentukan. Alhamdulillah, aku berkahwin dengan lelaki yg menjadi tunangan aku. Serahkan segalanya pada jodoh.

No comments:

SHOUT BUSUK : Start !-->