Saturday, 26 November 2016

Silap aku

Assalamualaikum.

Ya silap aku. Silap aku sebab tersalah recommend orang. Silap aku tersalah pilih kawan. Dan sekarang aku mula menyesal. Menyesal sebab apa? Everything. Buat pertama kalinya aku rasa menyesal. Sesal aku sesal yang tak sudah dan tiada guna nya lagi. Memang silap aku pon. Aku ingat kau ok. Tapi semua tu ok hanya untuk sementara. Untuk sebulan dua. Lepas tu semuanya berubah. Kau dah mula tunjuk belang. Semuanya nak ikut telunjuk kau. Sorry to say, aku memang tak boleh hadap dengan orang macam ni. Kalau aku dah benci, apa apa yang berkaitan dengan kau aku benci. Even suara kau pon aku tak nak dengar.

No comments: